#3 Att låta skammen rulla ner för uppförsbacken

Vår andra inspelning från Turkiet med dess frierier och facebookäventyr. Här pratar vi om det kanske allra tyngsta och värsta med att ha problem med psyket: att försvara en sjukdom man inte rå för och behöva förklara något man själv inte vet. Vi berättar varför vi hellre skulle vilja bryta benet och pratar om tröttheten som inte går att sova bort. Ni får även följa med oss i vår kamp att omvända Turkiets homofober, på Emmas statement i klassrummet samt på Siris jakt efter att känna stjärten vila mot underlaget. Och så frågar vi oss det alla undrar: vem blev den lyckliga vinnaren i tävlingen i att gå på flest studentskivor?!

bild (15)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s