#12 Rädslans fega makt

Vi börjar med 24 tysta minuter för patriarkatets offer och avslutar med tro, hopp och kärlek. I detta tolfte avsnitt som är inspelat på hotell Gillet i Uppsala pratar vi om rädslor. Rädslan att släppa taget, rädslan att satsa när man vet att hela kroppen står på spel, rädslan att våga och rädslan för mänskligheten. Mitt i detta pratar vi även om hur vackert det var att träffa alla i Gåvsta skola, kärleken till alla fina ungdomar och så efterlyser vi även intresse inför en lyssnarträff!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s