#14 Ut med det gamla, in med det nya!

I avsnitt 14 ser vi tillbaka på året som varit. Vi hamnar i chock över hur mycket veckorevyns horoskop stämmer, räknar upp årets viktigaste händelser, Conchita Wurst, Sirps preventivmedel och så pratar vi som i vanliga fall om kosmos. Mitt i allt känner vi oss glada, hoppfulla och spända över det nya året som kommer. Vi ber till högre makter att ingen annan liten bonde orsakar en lika stor brand som den i Sala, hoppas på många vinkvällar på söder och sist men inte minst har Emma ett erkännande att göra, ett erkännande som handlar om den främmande känslan som kallas lycka.

Vi vill tacka alla ni underbara som följt oss under början på denna långa resa vi har framför oss. Tack för allt stöd, pepp och alla fina kommentarer. Vi är ingenting utan er. PUSS och KRAM, vi hörs nästa år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s