#15 Självdestruktivitet: en flytande ångest?

I det kanske mest personliga avsnittet hitintills berättar vi om vår egen självdestruktivitet, hur ångesten tagit sig uttryck och stundvis tagit över. Vi snackar fördomar, myter, dåliga lögner och hårda sanningar. Hur var det när vi mådde som sämst och hur såg vår egen väg till hjälp ut? Självklart läcker det ut lite oklara nyårsäventyr och så svarar vi på lyssnarmail och berättar om den mäktiga känslan av en negativ kommentar. Till sist får ni träffa solstrålen herself, med ost i handen och Emmas BH på magen, som påminner om att lyckan alltid finns bakom hörnet – även om vi inte alltid ser den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s