#18 Den ljuva barndomen… eller?

Våra liv fortsätter i temat ”identitetskris”, vi känner mest ”vettefan asså”, men vi försöker ändå gå till botten med våra liv genom att prata om barndomen. Vi pratar om skilsmässor, våra olika syner, på just skilsmässor, hur barnen ofta kommer i kläm, och om barndomen egentligen är så avgörande i livet? Frågorna är många och vi har inte svaren, vi är varken föräldrar, vuxna eller barn, men precis som Siri så klokt säger så ”kanske vi är curlade av våra mammor, men vi är fan inte curlade av livet”.

Förutom tips till alla mammor och pappor där ute får ni även reda på Siris bästa tips för att lindra ångesten, och hur man lättast ska bli lugn när man ska ta blodprov. Vi frågar oss hur själva hur många makaroner vi egentligen ätit i våra liv och så återvänder vi till UMK (Uppsala musikklasser) och börjar fundera på om vi ska börja sjunga i kör igen.

2 reaktioner på ”#18 Den ljuva barndomen… eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s