#19 Sex

Efter tjugo minuters prat om gubbtrenden, färgad pepparspray, instagramdetox och dåliga dagar går vi över på sex. Världens bästa barnmorska ger oss svar på frågorna vi tidigare inte vågat ställa: Hur fort kan man testa sig för klamydia? kan sex dämpa depressioner? och är det normal att i efterhand ångra sex man haft? Vi får en inblick i Ungdomsmottagningens fina verksamhet och kan naturligtvis inte hålla oss från att göra en liten könsanalys. Men viktigast av allt: hur lång är egentligen en medelsnopp?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s