#21 Siri

Sirp, eller Siri som hon egentligen heter, är en av de finaste människorna som finns, hon har liksom allt. Allt man vill ha och allt man kanske inte alltid vill ha men som jag vet har gjort mitt liv så mycket roligare så många gånger, att jag aldrig skulle klara mig utan det. Siri är en av mina bästa vänner, chef, arbetskollega och partner in crime. Trots det hon gått igenom i livet har hon vänt sjukdomen, ångesten, sorgen och smärtan till någonting bra, allt för att hjälpa andra.

Med en supermamma på jorden och en superpappa i himlen har tjejen klarat sig genom livet, med dess upp och ner, allt med bravur. Detta är avsnittet då ni får reda på vem hon egentligen är, vad som gjort henne till just den, vad hon varit med om och hur hon planerar inför framtiden. Trots alla motgångar tycks hon alltid ta sig upp, och det med en riktig ”jävlaranamma-kraft” och ljus syn på framtiden.

Hon säger att hon har svårt att veta vart hon kommer ifrån, slits mellan Uppsala där hon är född och Karlstad där hon är uppväxt, men jag vet att hon kommer ifrån sig själv, inifrån och utifrån. Det finns ingen människa som jag vet är så säker i sig själv. Hon skulle kunna hamna vart som helst i världen utan någonstans att bo, men hon skulle bygga sig ett eget hem. Ett eget hem i sig själv, med plats för sig själv och alla andra som råkar passera.

Hur mycket du än ibland verkar tveka Siri, så tvekar jag aldrig. Jag tvekar aldrig på att du klarar dig, för kom ihåg, vi hoppas inte, vi tror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s