#22 Likgiltighetens motsats

Efter två ganska tunga avsnitt bestämmer vi oss för att sätta oss ner och göra det vi kan bäst: babbla. Vi pratar om att vi blivit de vi hatar: de som skrattar på bussen och äter nyttigt samt att likgiltighetens motsats börjar knacka på dörren. Men hur ska vi hantera alla känslor när den ena av oss automatiskt stänger av dem, och den andra av oss vill skrika ut dem med risk för att skrämma bort honom. Och har vi verkligen tiden att börja tvätta håret och prata politik? Självklart diskuterar vi också tjejsemlor, tjejtidningar, gubbgasker och sist – men absolut inte minst – Jesussoldater med Pillerpoddens egna soldat: Kakan.

Glöm inte att gilla oss på Facebook! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s