#24 Terapi

”Hej,
älskar er podd. undrar om ni kunde prata om hur det är att gå i terapi, jag har nyss börjat men det känns som om jag inte har något att säga och det bli bara jobbigt tyst. Jag har en massa att säga men vet inte alls hur jag ska få fram det.
Kram”

I vårt försök att svara på frågan ovan så dyker en hel del annat upp: minnen, bortförklaringar, värderingar, obekväma situationer och världens bästa julklapp. Vad gör man när allt blir tyst, och vad är likheten (eller kanske snarare skillnaden) mellan att gå till sin psykolog och sin gynekolog? Och när vi ändå är ingång och letar samband: hur vet man vad som är kärlek och vad som är ångest? Vi frågar inte en psykolog eftersom svaret – alltid, oavsett – finns hos Håkan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s