En reaktion på ”#25 Utsidan

 1. Hej fantastiska ni!

  Jag vill framförallt tacka er för det fantastiska jobb ni gör som är så bra på att lyfta alla dessa svåra och jobbiga ämnen. Ni är så bra och ni är ett otroligt stort stöd för många fler än bara mig. Sättet ni hjälper mig att sätta ord på saker som jag själv känner men som jag knappt har fattat att jag faktiskt känner är så befriande. När ni sen har satt ord på känslorna åt mig kan jag via er förklara mina tankar för min psykolog så att hon sen kan hjälpa mig. Tack för att ni finns! ❤

  Jag skulle så gärna vilja höra er prata om medicinering och tankar kring det. Biverkningar, att vara rädd för att bli beroende eller kanske att vara rädd för att må bra för att man inte känner att man förtjänar att må bra eller för att man känner trygghet i ångesten.

  För mig är det bästa som händer under veckan när jag ska träffa min psykolog och när ni släpper ett nytt avsnitt.
  Fortsätt kämpa!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s