#26 Rädslan för att dippa

Hemkomna efter en vecka i paradiset, påväg in i en dipp, med vardagsångesten i halsgropen pratar vi om just det, att dippa. Vi tar oss an frågor som vi inte har svar på: Vad är en dipp? Vad är tecknen för just din dipp? Vad är skillnaden mellan dipp och depression? Kan man lära sig att fly från dippen? Men främst: hur gör man när rädslan för att dippa blir så stark att känslorna omvandlas till verklighet?

Ni får även reda på varför vi skriker ”meine frauuuu!!?!?!!?” och varför vi överväger huruvida snapchat är en bra idé eller inte. Hur som helst är vi glada att vi är hemma igen och fortsätter att jobba på kommande projekt. PUSS

P.s. glöm inte att boka in den 30 mars kl18.00 då vi har vår första öppna föreläsning på stadsbiblioteket i Uppsala. Ses där!! D.s

En reaktion på ”#26 Rädslan för att dippa

  1. Angående frågepodden, jag har två frågor som ni kanske har någon erfarenhet av.

    Hur hanterar ni när ångest eller ledsenhet sätter käppar i hjulet när ni gjort planer med kompisar? Jag blir så ledsen när jag måste ställa in och känner mig så lat, misslyckad och patetisk när jag inte klarar av saker. Planerar in så mycket för att jag vill så gärna klara av att göra saker, men det slutar nästan alltid med att jag får ställa in… Har ni någon erfarenhet av detta?

    Skäms ni ibland inför er psykolog? Jag är ibland rädd för att berätta vissa saker även om jag vet att jag borde berätta, t ex om jag tänker något konstigt eller liknande. Är det något ni upplevt någon gång?

    Kramar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s