#27 Hat och Kärlek

Vi hatar mycket i det här avsnittet, men vi skrattar mycket också. Vi hatar på vård och på killar. Killarna skrattar vi även åt eftersom vi egentligen inte hatar dem, det är bara lättare att hata än att älska ibland.

Vi svarar så  gott vi kan på några av de frågor vi fått in och försöker peppa er så got det går inför vår första öppna föreläsning på stadsbibblan här på hemmaplan. Ni får också ta del av ”San augustin – överenskommelsen”, hur Emma en gång blev solarium-flörtad på, när Siri blir så övertaggad på kill-hatet att hon börjar svettas och om det finns några knep att ta sig ur en depression eller hur man ska hantera väntetiden till vården, när man egentligen behöver vården som mest.

Avsnittet börjar med ett allvarsamt snack om vården, innehållet otroligt många skrattattacker i mitten och avslutas med att vi svara på era frågor! Hoppas ni gillar oss trots våra svordomar och hysteriska skratt.

P.s Killar, lyssna och LÄR av era misstag nu, ok?? för ni är fantastiska människor egentligen, ni vet bara inte hur ni ska bete er. PUSS D.s

En reaktion på ”#27 Hat och Kärlek

  1. Hej, älskar er poddis.
    Ska bara tipsa om för de som står i kö eller som inte vill så i kö i flera veckor för psykolog att kolla med psykoterapimottagningen som universiteten har, de som har de utbildar sig till psykologer och väntetiden är ca 2-3 veckor. Kontaktade dem i lund och fick tid snabbt och går nu och får behandling för depression och ätstörningsproblematik. Tips bara till andra.
    Kram på er och fortsätt med det nu gör!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s