#28 ”Jag hade hoppats på något”

 

Efter att ångvälten av tacksamhet kört över oss så lämnas en hel del kvar ändå. Det har enligt Siri skett åtta stora förändringar  vi måste anpassa oss efter (både Jimmie och Jihde har bytt glasögon?!) så vi ägnar helt enkelt detta avsnitt  åt att ställa in oss efter livets alla sanningar. Emma har gått från ”Slå mig hårt i ansiktet” till ”Nu kan du få mig så lätt” och Siri är trött på att förväntas må dåligt när hon föreläser, men må bra utanför salen.

Bland debatter om det gamla stationshuset och utlysta dejter frågar oss själva ” hur, när, var och varför” , och när vi inte hittar svaren i varandra så letar vi traditionsenligt i VeckoRevyns horoskop. Emma avslöjar ett problem som tagit över vardagen allt mer och Siri berättar om när hennes gamla ångest hälsade på. Alltså följer vi för en gångs skull våra egna råd: belys problemen, erkänn dem och förändra ångestens orsak.
Men vilka är vi egentligen utan pillren, och när applåderna klingat av och föreställningen är slut, vilka är det då som står kvar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s