#30 Vafan hände??

Efter en höst och en vinter, 30 veckor vi inte trodde vara möjliga, så försöker vi samla ihop oss. Vi har gråtit och skrattat, vi har skrikit och suttit tysta. Inget blev som vi tänkte oss, den där septemberkvällen i Turkiet, men något säger oss att det här var meningen. Här berättar vi om frågor vi inte längre kan ställa, vilka frågor vi vägrar besvara och intervjuer som gick snett. Ni får också höra om när vi hittade livet på Gåvsta och oss själva i bilen.

Tack för allt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s