#31 ”Men hur klarar man det? Det finns inget annat val”

Efter en fin intervju med Rebecca som förlorat båda sina föräldrar till cancern kommer både Emma och Siri ut från Lundellska med tillgång till ett nytt synsätt. Aldrig har vi träffat en sådan tacksam och självklar människa. Är det ens möjligt att inte vara bitter efter att ha varit med om det värsta man kan tänka sig undrar vi. Tydligen.

Vi pratar bearbetning, styrka, hur man fortsätter när man går igenom en livskris, hur de som gått bort alltid finns med ändå och hur mycket kompisar och andra nära faktiskt betyder när det kommer till kritan.

Förutom bearbetning snackar vi om man-plans, hur vi letar efter vår inre man, att vi festat med fest hos mange, kraschat med en kundvagn och vad vi packar med oss på ett London-dygn. Vem är ett älsk? och vad betyder egentligen de olika älsken? Det är den eviga frågan. sist men inte minst:Tusen tack fina Rebecca för att du gav oss lite hopp och en smäll på käften för att påminna oss om de fina saker vi faktiskt har kvar i livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s