#33 Att vara singel, eller att inte vara singel – det är frågan

I avsnitt 33 pratar vi om att vara singel, solo, allena, ensam osv osv. Vi snackar fördelar som ”singelsmoothien” och att kunna göra exakt vad en vill. Självklart tar vi även upp några nackdelar som finns (är det något vi lärt oss genom skolan är det ”å ena sidan å andra sidan”). Siri kör norsk karaoke och spelar upp ”Emmas låt nr 1”, Emma får den upplyftande insikten att hon är kärleksdeprimerad och berättar för Siri att hon minsann är kick-ass-bra.

Förutom allt detta har vi även gjort en lista med 80 anledningar till att vara singel, pratar om hur mycket tid som finns över till vänner och att det kanske egentligen är bäst att vara singel och ha ångest? Kan en använda ångesten som en ursäkt för att fortsatt vara singel? Vi vet inte men pratar på som vanligt. Sist men inte minst berättar vi vad vår senaste hang-up är: 70-tal, Uppsala och bananpannkakor.

STÅ PÅ ER KILLAR OCH TJEJER, singlar eller ej. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s