#35 Misslyckanden och otur

Att prata om misslyckanden är svårt, men precis som allt annat måste det finnas plats att samtala om dem. Emma menar att ordet ”misslyckande” inte borde finnas och Siri och Emma kommer tillsammans på att det egentligen bara handlar om otur. Siri har som vanligt gjort en lista, som denna gång innehåller många av de som känts som misslyckanden för henne (hennes pianokarriär, danstalang osv osv.) och Emma får en svim-attack mitt i avsnittet. Det blir ett lite kortare avsnitt än vanligt, men inte mindre innehållsrikt för det. Ta hand om fröet vi planterar och bygg er ett eget hus och en egen uppfattning om det vi surrar om! KRAM P.S. Sist men inte minst lyckosparkar vi Måns i rumpan och hälsar att han bara behöver stå på scenen. Vi kan ti`tt på honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s