#36 Att vara liten

Vi känner oss inte stora när vi åker ut på landet för att komma bort från stressen som hotar med ”The famous wall”, som Emma uttrycker det. Kanske är det självdestruktiviteten som får oss att åka på vägar där det mörkaste och mest hemska hänt, eller får Siri att knacka i väggen istället för att sova. Vi pratar om hur det är att vara förebild till syskonbarn och samtidigt lida av psykisk ohälsa och vi pratar om hur farligt ljudet ”Schhhhhh” är. För när vi står inför natten är vi alla små, med känslor starkare än tankar, och vad vilka vore vi då om vi inte har någon som hejar på oss – framför, i, och bakom väggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s