#37 ”För vi båda är ju beroendemänniskor / what a gris to be alive”

Vad är ett beroende? Är det skillnad på ett fysiskt beroende och ett psykiskt? Handlar det egentligen bara om att hitta hem? många frågor ställs, och som vanligt har inte vi några svar. Vi diskuterar, funderar och resonerar kring varför, vad, när, vem och hur? Vi vet att vi är beroendemänniskor, men det är även allt vi vet. Vi pratar alltså om ett ämne som vi inte, med våra mååånga timmar spenderade i psykologstolen, redan har grävt djupare i.

Som vanligt kan vi inte bara prata om ett ämne, utan svävar iväg i Siris livskris, grisar som skiter i polisbilar, ångestmonster, blusar, paris, vem vi skulle ta med oss ner i en bunker om kriget bryter ut och hur Emma och Siri försökte hoppa in i en polisbil ”HÄROM VECKAN”.

PUSS

P.S ca 35-40 minuter in i avsnittet blir ljudet lite frasigt, men det är inte era hörlurar det är fel på, det är ljudkvaliteten. Vi ber om ursäkt och hoppas att ni klarar det ändå! D.s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s