#41 Efter stormen men innan Atlanten

Ångesten över att lämna poddrummet väcks till liv när vi spelar in ett dygn innan Siris färd mot San Fran påbörjas. Emma berättar om hur hon – på gott och ont – känner igen. Vi snackar skit om Gud och om dem som snackar skit om de som tror på Gud. För vi vet att det är över ALLA gränser att begära att okända människor ska låsas in med tvångströja, det är över alla gränser att prata om att någon kommer dö inom fem år, och det är över alla gränser att använda ordet ”Sinnessjuk” synonymt med negativitet. Men, vad får man egentligen säga i en podd?

Fortsätt Pillerposta till oss@pillerpodden.com, skicka in en utmaning så antar vi den! Så medan vi denna vecka blir vegitarianer och knaprar falafel så slänger vi in en sommarrea åt er: 50% på armband till augusti!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s