#42 Vi är här for business and vacationpleasure

I det här fyrtioandra avsnittet har vi äntligen lyckats koppla upp oss på varsitt internet, på varsin sida av jorden, på varsin tidpunkt på dagen. Siri berättar om hur hon hanterade den amerikanska flygplatsen och Emma om hur hon sett sin dotter åka iväg till San Francisco. Vi pratar om värmen, en andra frukost, mansions, Zara Larssons perfektion, vacationpleasure, Calefornia, rutiner och sist men inte minst får vi hjälp att utvärdera våra försök till att vara vegetarianer i en vecka.

C U NEXT WEEK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s