#50 Del 1 i VÅRDTEMAT

Alla fina poddisar! Nya som gamla, NU kör vi igång med månadens tema – VÅRD! I det här avsnittet och tre avsnitt framåt kommer ni få lyssna på intervjuer med lyssnare, politiker och högsta höns på psykiatrins hus i Uppsala. Vi vill göra allt för att NI ska få veta hur de som bestämmer tänker och för att DE ska få reda på hur det verkligen ser ut. MAILA, MAILA, MAILA oss på oss@pillerpodden.com redan nu om just du vill vara med i nästa månads tema – överlevnad. Känner du dig som en överlevare? släng iväg ett brev så svara vi så fort vi kan.

KRAM och puss och TACK till Märtha som ville ställa upp i dagens avsnitt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s