#51 del 2 i VÅRDTEMAT

I avsnitt två på vårdtemat så riktar vi in oss på de som faktiskt jobbar eller har jobbat i den psykiatriska vården. Vi träffar Ingrid Larsson som jobbat på BUP och idag jobbar på kommunen med att få vården att samverka. Hon menar att det finns för lite resurser, att elevhälsan måste bli bättre och att den ökade psykiska ohälsan kan bero på att fler pratar om det, inte att fler lider av det. Vi besöker också Iris Hadar, ett ställe där vården faktiskt fungerar. Faktum är att Lotta och Sofie hävdar att Iris Hadar är det bästa Uppsala Kommun någonsin gjort. Kanske finns det hopp ändå?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s