SVARTA KAVAJER & VITA LILJOR

12545737_10153951725464668_1089195528_oVi är stolta att presentera ”Svarta Kavajer och Vita Liljor”, vår första föreställning. Den 6 mars kommer ni se oss som ni aldrig sett oss förut. Vi kommer att bjuda er på något personligare än en föreläsning, men minst lika innehållsrik. Vi vill bjuda hem er till Värmlands Nation i Uppsala, vi vill komma nära och vi vill dela saker vi aldrig tidigare sagt eller gjort. Vi utlovar både tårar och skratt när ni får dyka in i våra små själar, och vi ber om ursäkt på förhand. Det här vill du inte missa!

Boka biljett redan nu!

  1. Betala 125 KRONOR/BILJETT via Swish till ”1230836106” och märk betalningen med SKVL. Har du inte Swish så kan du naturligtvis maila oss på boka@pillerpodden.com och få en e-faktura.
  2. Maila sedan DET NUMMER DU SWISHAT FRÅN samt ANTAL biljetter du köpt till boka@pillerpodden.com och märk mailet med ”BILJETT”, så svarar vi med en bokningsbekräftelse som du visar upp i entrén den 6 mars. 

 

Föreställningen passar alla olika åldrar med alla olika historier och erfarenheter och drar igång klockan 19.00 innehåller paus där kaffe serveras. Du måste vara 14 år för att få gå.

Klicka i att du kommer i vårt Facebookevenemang!

 

Hoppas vi ses!

Svar på vanliga frågor:
1) JA du kan visa upp bokningsbekräftelsen via din telefonen i dörren om du ej har möjlighet att skriva ut den.
2) NEJ du behöver inte vara student för att komma för att det är på Värmlans nation! Alla är välkomna oavsett ålder eller erfarenheter eller kännedom om oss! Det enda kravet är att du ska ha fyllt 14 år.
3) JA, du gör säkrast i att boka biljett så snart som möjligt om du vill ha en garanterad plats! Detta gör du på vår hemsida under ”Föreläsningar” och sen ”Svarta Kavajer & Vita liljor”
4) NEJ, föreställning innebär inte att vi ska spela teater. Det innebär att ni kommer få se oss mycket mer personliga än på en föreläsning, helt enkelt mycket MER av Pillerpodden. Mer än så kan vi inte avslöja nu- men vi vågar lova att ni inte kommer bli besvikna- det kommer hända grejer
5) JA, det stämmer att bokningsbekräftelsen kan ta ett par dagar att få. Detta beror av att vi skickar ut dessa manuellt en gång i veckan.

Affisch: Wilhelm Hjelm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s