#127 JOHANNES: Går jag in på det här nu, så kommer min pappa se det

Hur är det att vara beroende av porr? Efter en lång väntan kommer äntligen det fantastiska avsnittet med Johannes. Johannes är en av de mest engagerade personerna vi någonsin träffat, han är engagerad i allt från gudstro och miljö-projekt till dagens porrindustri. Men Johannes är inte bara duktig på att engagera sig, han är också en fantastisk skribent. Prov på detta kommer ni få höra när Siri läser upp ett av hans första inlägg i debatten om porrberoende, någonting som han har personlig erfarenhet av. Dessutom snackar vi om vad en kristen faktiskt är, om Emma ens har en liten chans att hitta sin tro, om man kan säga fake it til´you make it, bibel-style, och hur det kommer sig att Sverige satsar pengar på att göra fina rondellhundar när människor dör i andra länder. Missa INTE detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s