KÄNDIS: LISA ANCKARMAN

 

När vi sätter oss ner med Lices, eller Lisa Anckarman som hon egentligen heter så är vi förväntansfulla, men ändå lite aktsamma. Lisa är nämligen inte alls rädd för att säga vad hon tycker, känner eller tänker. Vi hade endast träffat henne en gång innan avsnittet spelades in och vi hade redan då fått en enorm respekt för henne. Kanske var det därför vi var både spända och varsamma, vi ville inte säga någonting fel.

Men in kom hon, som en sprudlande virvelvind och tog oss med storm. Inte en enda ängslan var värd att ha, för Lisa är en av de snällaste människorna vi har träffat, utan att hon för den delen inte glömmer bort sig själv. Det är en egenskap vi inte sett i många andra.

Lisa ger oss i avsnittet livsråd, agerar psykolog (på ett bra och icke hobbypsykolog-sätt), berättar om hennes fria uppväxt och är inte långt ifrån tårar när hon berättar om hennes egen utbrändhet. Det har blivit ett självklart val för oss när vi funderar på hur vi ska göra, att säga WWLD – What Would Lisa Do?

Lyssna på avsnittet så lovar vi att ni kommer bli lika imponerade av henne som vi blev. KRAM

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s