#139 Svaret på våra personlighetsanalyser av Simon!

I mars förändrade han våra liv. Nu har du chansen att uppleva samma sak när vi berättar varför, och han berättar hur.

Nu bjuder vi in dig till ett evenemang på vackra Slottsbiografen där vi ger dig en försommarkväll du sent kommer glömma. Vi kopplar ihop identitet med psykisk hälsa på både individ- och samhällsnivå när vi sammaför tre av Uppsalas mest populära föreläsare. Välkommen in i en atmosfär fylld av livskvalitet, insikt, personlig utveckling och hälsa.

Genom sitt företag Next Level coachar Simon Baggerman människor i deras personliga utveckling. Idag har han bland annat gjort över 450 personlighetsanalyser och 35 heldagscoachingar som hjälpt människor att förstå sig själv och leva ett meningsfullt liv fyllt av frihet och livsglädje. Som han själv också säger det: Mitt syfte är att hjälpa andra människor hitta sitt syfte. Men för att hitta sitt syfte måsta man först hitta sig själv, sin egen identitet.

Vi på Pillerpodden är kända för vår unika modell som konkret och tillgängligt förklarar det abstrakta och komplexa samhällsproblemet psykisk ohälsa. Med hjälp av den har vi bevisat att social media inte är ett problem, att uttrycket”helt sjukt” kostar oss liv, retoriken i TV4:s nyhetsmorgon är nära besläktad med varför myten om mödomshinnan trycks i skolböcker, då båda är en produkt av vår modell, precis som diskriminering av psykiskt sjuka och mörkertalet i statistiken. Under våra 120 föreläsningar har vi, genom vårt erfarenhetsperspektiv, förändrat såväl vård som elevhälsa, men framför allt räddat liv.

Vi, tillsammans med Simon, tror på makten över sitt eget liv, en ständig möjlighet till utveckling, psykisk hälsa genom öppenhet och att medvetenhet ger självrespekt. Det här är en kväll du inte får missa!

Psssst! En i publiken vinner en personlighetsanalys av Simon (värde 3000 kr)!

Var? Slottsbiografen, Uppsala

När? 16 maj, 19.00-21.00

Hur? Swisha din biljett!
200 kr/1 biljett
Studerande/ Pensionär: 150 kr/1 biljett
Mängdrabatt: 350 kr/2 biljetter eller 250 kr/2 biljetter om du är studerande eller pensionär!
betala till 123 083 6106 och märk betalningen med ”16 maj”.

Kvittensen skickas ut manuellt inom 24 timmar och visas upp i dörren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s