S2: 4 ”Borderline & friskskammen”

”Kan en kvinna få tro på sin egen psykiska ohälsa?” Detta är ett känslosamt avsnitt i vanlig ordning. Vi kastas mellan skratt och gråt, precis som i verkliga livet. Vi börjar med att prata om Siris ordentliga dipp nu när sommaren står runt hörnet, och fortsätter sen med att fundera ut huruvida tankar och känslor blir jobbigare nu när vi är medvetna om att vi faktiskt vet hur det är? Dessutom pratar vi kompensation, Kalle Moreus, Christer Sjögrens sexgunnga och Emmas dejt med Tjuvjakt. Bra avsnitt! Lyssna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s