BONUS: Gustav Fridolin

BAM!!! Gustav hade en egen podcast en gång, men den lades ner efter ett tag. Hoppas det här avsnittet är bättre än så. Vi mötte utbildningsministern en solig torsdag i juni och blev välkomnade av en framstudsande blond man i jeans och en rutig skjorta. Honom diskuterade vi allt från hans första kärlek, vita medelåldersmän och skolpolitik med. Framför allt berättade vi vad vi och NI vill att han ska förbättra för att ni ska få en så bra elevhälsa som möjligt. Han är gosigare än han ser ut! (eller nej, han ser extremt gosig ut).

Lyssna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s