S:2 22 ”Välj dina speglar”

Ännu en vecka i livet, ännu ett pangpoddavsnitt. I det svåra tjugoandra avsnittet i säsong 2 tar vi oss an Siris topp tre pinsammanste händelser där bland annat Magdalena Ribbing, Daniel Redgert och Daniel Norberg är inblandade. Utöver det snackar Emma om hennes alkoholvanor, hur hon tänker ”ingen bryr sig om mig”, och att Siris bravader också går ut över henne. Dessutom går vi igenom Siris skörhet och the art of not giving a fuck. OCH tack till Uppsala studentbokhandel förresten!! Bästa ni. LYSSNA!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s