S:2 #31 JOJJE KARPATHAKIS GÄSTAR

Veckans avsnitt är en inspelad livepodd tillsammans med Jojje Karpathakis, eller bättre känd som grundaren av Underbara ADHD. Jojje har sommarpratat, föreläser på stora konferenser, utbildar kring psykisk ohälsa och ÄR MED I PILLERPODDEN!

I ansvittet snackar vi om Adhd, diagnoser, avdramatisering och kändisskap. Dessutom berättar Jojje om ADHD-lådan och hans bästa tips för hur man som lärare eller vuxen kan tänka kring barn med diagnoser. Viktigt avsnitt! LYSSNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s