S:2#33 Låt mig må skit ifred!

I detta avsnitt har Emma en av sina sämsta dagar på länge. Vi pratar om att faktiskt inte slå på stora trumman och kalla in en analytisk anledning och en snabb lösning, utan vikten av att faktiskt få må skit då och då. Siri berättar om hur hon som vän hanterar det, såhär 3 år in i relationen. Vi diskuterar hur viktigt det är att med avslut och stängda kapitel, inte minst i familjerelationer. Nyinflyttade kan vi inte heller låta bli att dra en analys av Stockholmare och Stockholmslivet och påminna oss om att inte en jävel bryr sig om hur vi ser ut. Ibland måste man zooma ut.  Dessutom låter vi ingen gå miste om att  Emmas mamma ser ut som en ko. Och att Emma letar nya vänner men inte vet hur man gör. SPRAKANDE avsnitt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s