S:2 #37 Nedräkninngen

Veckans avsnitt är speciellt på många sätt. Vi släpper inte en av de viktigaste BOMBERNA i Pillerpoddens historia, utan ringer också våra mammor helt oförberett och intevjuar dem. Vad tyckte de egentligen när vi sa att vi skulle släppa en podcast där vi pratade om vår egen psykiska ohälsa? Och hur ställer de sig till att vi nu jobbar heltid med just det? Förutom detta ser vi tillbaka i backspegeln och ser hur vi har förändrats. Vi får relationsråd av Siris mamma och Emma ryter ifrån när hon inte får tala till punkt. Det här vill ni alltså inte missa! LYSSNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s