S:2 #38 Lättsam psykisk ohälsa och systerskap

I Pillerpodden näst-näs-sista avsnitt proppar vi in content. Vi snackar tillbakablickar, tid, panikångest och lättsam psykisk ohälsa. Dessutom snackar vi lite skit och Rebecca och Fiona, om systerskapet och om att ”mode ska vara för alla”. Förutom allt detta slås vi av att poddis verkligen har varit på riktigt. Oj vad vi har haft ont, men oj vad det alltid blir bättre. Detta avsnitt är i samarbete med Uppsala stadsteater, så glöm inte att lyssna och ta del av våra bästa teatertips. Lyssna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s