S:2 #39 Arbetsstörd och anhörig

I veckans avsnitt pratar vi som vanligt om allt mellan himmel och jord. Vi djupdyker dock i hur man som anhörig kan hantera en nära som mår dåligt, och hur man, om man mår dåligt kan vara anhörig samtidigt. Ni får höra våra mammors bästa tips för att vara anhörig samtidigt som man tänker på sig själv, varför Emma blir stressad av att ha en grej att göra varje dag, samt varför Siri vill stänga dörren i sommarstugan och jobba ikapp. Det är ett fullproppat avsnitt! Lyssna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s