#41 Livepodd med Vulkano

Här kommer en av de härligaste och mest hjärtliga intervjuerna vi har gjort. VI delar massor med Lisa och Cissi från Vulkano, och det märks inte bara genom att vårt samtal är roligt och intressant, utan också genom att vi i slutet av intervjun får reda på deras spirituella del och blir alldeles till oss. Förutom det snackar vi om att finna sötman i smärta, att ha kul, att karriären går före allt och självklart om deras fantastiska musik. Detta vill ni inte missa! Lyssna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s