S2:#42 LIVEPODD MED ULRIK MUNTHER

Nu är det dags för Pillerpoddens sista livepoddsavsnitt i samarbete med UKK, och gästen är ingen mindre än Ulrik Munther. Ulrik kan inte svara på vem han är, men inte heller på vem han inte är, förutom Zlatan, så vi går snabbt vidare i intervjun. Vi går längre in på hans lite mer djupa sida och märker att han inte är så svår som vi i början trodde. Vi får lov att plocka ur honom ur ”25-och-svår-kille”-boxen och istället lägga in honom i ”härlig-kille”-facket. I ett försök (från vår sida) att terapia honom, går vi dessutom in på hans kärlekskriser, livsfilosofi och baksidorna med kändisskap, men det slutar med att han snarare terapiar oss.

LYSSNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s