S:2 #43 Låt en podd få ta slut

Dagen är här. Det sista avsnittet av Pillerpodden är ute. Med mer glädje än melankoli pratar vi igenom hur allt började, hur långt vi har kommit, vilka vi har blivit och vilka vi vill vara. Vi ställer oss frågan varför det är dags att sluta just nu, och när brytpunkten egentligen kom. Siri pratar om rädslan över att inte kunna titta sig över axeln och se Emma nickandes, och Emma undrar om Pillerpodden inte har begränsat henne i resan mot psykisk hälsa. Dessutom lovar vi kärleksfest deluxe när Siri läser upp sitt brev till Emma. Lyssna helt enkelt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s