s3:1 Sanningen om slutet

Med en stark comeback á la Hanna och Amanda berättar vi i det splitter nya avsnittet allt om varför. Varför det blev som det blev, varför vi gjorde som vi gjorde och varför vi till slut bestämde oss för att det fick vara nog. Men i takt med att vi släpper det nya avsnittet berättar vi också om den största nyheten i vår karriär. Vår bok.

I ett tiotal avsnitt kommer ni i framtiden att få följa oss genom vår bokresa. Hur den har gått till, vad vi har skrivit och varför. I varje avsnitt kommer vi att gå igenom kapitlen, var för sig, för att ni ska få en exklusiv förklaring av vårt arbete. Och vi kan självklart inte hålla oss från att dela med oss av våra smaskiga historier och fartfyllda (läs: ökenlagda) liv. Hoppas i fortfarande är med oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s