Bonus! Livepodd

Här kommer en livepodd från där Siri pratade med generalsekreteraren på MIND – Karin Shulz och Kristina Ström Olsson, hälsostrateg på länsförsäkringar. De hade ett samtal på eventet för Relation – Uppsala tar ansvar, om en rapport som tagits fram. Rapporten heter ”Unga mår allt sämre. Eller?”. Det är ett fantastiskt samtal om hur man kan hantera den psykiska ohälsan som förälder och anhörig, om ångestord, och de bästa tipsen från coacherna. LYSSNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s