”Var bara dig själv” – en kväll om psykisk ohälsa och identitet.

I mars förändrade han våra liv. Nu har du chansen att uppleva samma sak när vi berättar varför, och han berättar hur.

 

Genom sitt företag Next Level coachar Simon Baggerman människor i deras personliga utveckling. Idag har han bland annat gjort över 450 personlighetsanalyser och 35 heldagscoachingar som hjälpt människor att förstå sig själv och leva ett meningsfullt liv fyllt av frihet och livsglädje. Som han själv också säger det: Mitt syfte är att hjälpa andra människor hitta sitt syfte. Men för att hitta sitt syfte måsta man först hitta sig själv, sin egen identitet.

Vi på Pillerpodden är kända för vår unika modell som konkret och tillgängligt förklarar det abstrakta och komplexa samhällsproblemet psykisk ohälsa.  Med hjälp av den har vi bevisat att social media inte är ett problem, att uttrycket”helt sjukt” kostar oss liv, retoriken i TV4:s nyhetsmorgon är nära besläktad med varför myten om mödomshinnan trycks i skolböcker, då båda är en produkt av vår modell, precis som diskriminering av psykiskt sjuka och mörkertalet i statistiken. Under våra 120 föreläsningar har vi, genom vårt erfarenhetsperspektiv, förändrat såväl vård som elevhälsa, men framför allt räddat liv.

Vi, tillsammans med Simon, tror på makten över sitt eget liv, en ständig möjlighet till utveckling, psykisk hälsa genom öppenhet och att medvetenhet ger självrespekt.

Nu bjuder vi in dig till ett evenemang på vackra Slottsbiografen där vi ger dig en försommarkväll du sent kommer glömma. Vi kopplar ihop identitet med psykisk hälsa på både individ- och samhällsnivå. Välkommen in i en atmosfär fylld av livskvalitet, insikt, personlig utveckling och hälsa.

Psssst! En i publiken vinner en personlighetsanalys av Simon (värde 3000 kr)!

Var? Slottsbiografen, Uppsala

När? 16 maj, 19.00-21.00

Hur? Swisha din biljett!
100 kr/ biljett
till 123 083 6106 och märk betalningen med ”16 maj”.

Kvittensen skickas ut manuellt inom 24 timmar och visas upp i dörren.