4 reaktioner på ”Kontakt

  1. Hej! Först och främst vill jag tacka er för att ni finns!! Ni är jätteduktiga och fina båda två! Ni inspererar mig så himla mycket till att bryta tabun kring psykisk ohälsa. Lider själv av borderline och är under utredning! Jag har lyssnat på alla era avsnitt från erat första och eran podd är jättebra! Men jag som utomstående vill komma med lite förslag som jag tycker skulle göra podden ännu bättre!
    I senaste avsnittet pratade ni om att Emma skulle hålla till på söder? Och Budapest? Det är jätteintressant att lyssna på ER också! Kanske berätta i början hur ni mår idag och lite snabbt vad eran vecka innehållit! Och kanske om ni fått bra nyheter tex att ni ska flytta osv! Skulle va jätteintressant att höra på! Typ lära känna er bättre för det känns liiite rörigt! Och för att göra podden lite mindre rörigt så kanske ni ska hålla er till ett ämne! Kanske ett avsnitt om att va i ett förhållande med nån som lider av psykisk ohälsa! Att verkligen fokusera just på det ämne och sortera upp tips, egna erfarenheter, kanske be folk maila in egna erfarenheter ang det ämnet och att ni diskuterar kring det också? Och tar allmänsnack i början och sen hålla sig till ett ämne! Vet att det finns huuuur mycket somhelst ni vill prata om men det skulle va jättekul om ni läste mina tips och tar det på ett bra sätt för att ni är helt underbara med det ni gör! Men jag som lyssnat på era avsnitt nu vill komma med tips som kan göra eran podd mycket härligare att lyssna på än vad den redan är och jag vill komma med tips så eran podd kan utvecklas! Ser stor potentional i er och eftersom jag lyssnar på väldigt många poddar vill jag somsagt bara komma med tips så ni kan få fler lyssnare som orkar lyssna igenom hela era avsnitt! Ni ska veta så mycket bättre ni gör för hela samhället! Ni är bäst och jag kommer absolut följa er under hela resan!! Kraaam

    Gilla

  2. Hej, vad kul att ni leker poddare, en fy fan, ni kan ju INTE bara sno låtar och lägga in sådär? Har ni hört talats om upphovsrätt och copyright? Klipp om era podcasts och ta bort musik som ni inte betalar för, annars kommer ipred-anmälan. Tjo.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s