Foto: Emma Tegler
emmategler.se

Vi har känt att det inte finns tillräckligt med forum för tjejer i tonåren där de kan höras och utvecklas på sina egna villkor. Därför bestämde vi oss för att skapa det.

Vi vill lyfta alla- oavsett story, åsikter och intressen . På så sätt får vi inblickar i olika människors liv och skapar öppenhet, tolerans och debatt. Nea och Shaimaa är två grymma och häftiga individer. Tjejer som gör precis det vi önskade att vi gjorde när vi var 16: tar den plats de förtjänar.
Vi är så glada och tacksamma att få lyfta två röster vi älskade från första stund. Nu vill vi dela det med er. Därför presenterar vi stolt: Tonårshat.

IMG_3785.JPG

Bara några timmar efter premiären av Tonårshat seglade podcasten upp på plats 45 på Podcasters topplista, samt plats nummer 4 under kategorin ”Hälsa”.

På plats 43 ligger ”Sommar och Vinter i P1”, och Tonårshat tar hem platsen före ”Träningspodden” med Jessica Almenäs och Lovisa Sandström och ligger bara en plats under TV4:s succéproduktion ”Läkarpodden” med bland annat Tilde de Paula Eby.

Tonårshat är en podcast producerad och utgiven av Pillerpodden.
Ansvarig utgivare är Emma Westas Rödin och Siri Strand ansvarar för press-och sponsorfrågor.

 

 Mer om Tonårshat finns på tonarshat.com .
guldlogga-28